Post by cesssolgobume on Mar 13, 2022 19:51:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Experiments ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Experiments IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе поене ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Experiments 2022 version ▞▞▞
Цут тхе конопац је невероватна игра. Обично је доста забаве, али ово је променило забаву играња у стрес играња, због играња са ценом слаткиша за сваки ниво. Да би било тешко, нивои су требали бити тежи, мислим, радије него да престанете да играте на пола сата када се сви слаткиши заврше.
Свидела ми се добра игра
Игра је досадна...нисам импресионирана
Супер је, мада мало тешко.
Волим ову игру. Јер, нема ВиФи, лаки нивои, али у ракетној науци на нивоу је веома тешко, па сам то урадио са 2 звездице
То је моја игра👌🏻💜💜
Је то у игрици забица ако јесте бас је слатка
Плаћате слаткише по поновном покушају и по почетном нивоу. Добијате један слаткиш за победу и један за 3 гледања. Начин да забрљате класичну игру због ваше похлепе зепто.Само користите исти систем који имате за сечење класичног ужета. Ово је лудо.
маму чу ти вам маминуу јебем
Завршио сам све пакете нивоа, да ли ће бити још нивоа или могу да га деинсталирам сада?
Прелази се у једном даху
Свиђа ми се, било је тако слатко
Огласи и животи су уништили ову игру.
Увек сам волео да играм ово, али од ажурирања само сам желео да деинсталирам. Сваки ниво и поновни покушај чине да потрошите слаткиш. Тешко је уживати у игри када увек тражите своје слаткише, а онда морате да их купите у готовини да бисте добили више. Не могу чак ни да се вратим на нивое које сам завршио без слаткиша. Знам да програмери морају да зараде, али мислим да је ово превише. Требало је да мисле и на играче и фанове.
разбијена рекламама.......
Веома је интересантна игра
налет жеље за шећером
Лепа и занимљива игра
Игра је веома забавна, али проблем је у томе што кад год морам да поново покренем ниво морамо да дамо један слаткиш. И исти начин за корак на следећи ниво
волим ову игру све о њој
Пресао сам све нивое са 3 звездице. Одлицна логицка игра!
то је веома лепа игра.
Свиђа ми се ова игра 😄😘💖👍
Гледао сам гомилу видео снимака да добијем бесплатне слаткише када ми је понестало и никад их нисам добио
ХХ
Желите још побољшања..
Find the Difference 1000+ levels ধাঁধা xgz
Препуручујем оригиналом или путовање кроз време
Превише огласа. Такође, животна ствар није тако сјајна! Раније је имао неограничене покушаје на нивоу. Разочаран овом верзијом.
Слатка игра и све осим што морате купити бомбоне. Ух не.
Тешко је за дете од 8 година. То,д буљи.
Ово је ТАКО добро
Лоша игра
Добро је, али мислим да док чекате још слаткиша да звучите, направите простор за Ом Ном и можда добијете још Ом Ном-а и изгледају другачије! Генерално, свиђа ми се.
понекад је добро, али игра је веома спора па можете да решите проблем
Волим то...
Cut the Rope: Experiments Παιχνίδια παζλ ell
Можете ли да олакшате набавку слаткиша?? Да не морам да потрошим један слаткиш само да бих прешао на следећи ниво, то би било сјајно.
Немам проблема да платим добру апликацију, али ова (која је некада била заиста добра) се односи искључиво на извлачење додатних трошкова од вас. И ТОЛИКО реклама.
Скирим
Нисам чак ни играо 2 минута када се појавио оглас од 30 секунди који се не може прескочити. Чак ни могућност плаћања да бисте се отарасили огласа! Уживао сам у неким ОмНом играма у прошлости, али ово се одмах деинсталира.
Cut the Rope: Experiments Puzles vzdv
Шта рећи најбоља је...